Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Gran Turrismo 60 Miljoen Keer Verkocht

Goed nieuws voor racefans. De nieuwe Gran Turrismo voor Playstation 3 verkoopt waanzinnig goed. Gran Turrismo is voor Playstation wat Forza Motosport 3 voor Xbox 360 is geworden, de ultieme race ervaring.

In totaal heeft Sony 60 miljoen Gran Turrismo games verkocht. De eerste Gran Turrismo kwam in December 1997 op de Japanse markt. Gran Turrismo 5 is inmiddels verantwoordelijk voor 5.5 miljoen verkochte exemplaren. Tot nu toe is Gran Turrismo 3 A-Spec de koploper uit de serie met 14.8 miljoen verkochte exemplaren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.