Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Gelukkig 2011!

De hele redactie van TheGadgeteers.nl wenst alle lezers en leveranciers een gelukkig 2011. In deze post hebben we een aantal gadgetvoorspellingen voor jullie.

iPad 2 en iPhone 5

De iPad 2 komt eraan, dat staat vast. Wij voorspellen géén ondersteuning voor Retina maar wel twee camera’s. Zowel de iPad 2 als iPhone 5 zullen een Dualcore CPU bevatten.

Dual Core Mobiele CPU’s

De reden dat de iPad 2 en iPhone 5 over een Dual Core CPU zullen beschikken is omdat alle concurrenten hierin meegaan. Aan het einde van 2011 zal dit de standaard zijn voor mobiele telefoons en tablets. Met minder nemen we ook geen genoegen meer.

Strijd om de Datalimieten

De consument zal steeds meer datadiensten blijven gebruiken en operators moeten hierin mee. Belkosten worden minder belangrijk. De smartphone gebruiker zal meer naar zijn of haar datakosten kijken.

Tablet Dropouts

De iPad was een groot succes in 2010, zowel in de winkels als op Marktplaats. Wat werden veel iPads na een dag al de deur gewezen. In 2011 verwachten we dat enkele fabrikanten van tablets hier ook weer mee op zullen houden omdat de markt gewoon te klein blijkt.

Lang Leven Internet TV

Google TV zou best groot kunnen worden in 2011. Kan jouw TV niet op internet? Dan hoor je er niet meer bij. Gelukkig gaan we ook veen settop boxen zien. We zijn erg nieuwsgierig hoe bedrijven als UPC hierop in willen haken (ze moeten wel).

Meer Vrouwelijke Gadgeteers

We moesten ze eerst roze verven, maar ook in 2011 zullen steeds meer vrouwen het nut van gadgets in gaan zien. De vrouw claimt haar eigen iPad en smartphone. Wie weet krijgen we zelfs wel een vrouw op onze redactie!?

Tot Slot;

Ook in 2011 blijven we dagelijks over de laatste games en gadgets schrijven. We zijn nu krap een half jaar bezig en schrijven ongeveer 100 berichten per maand. Dit blijven we doen al zijn vrijwilligers welkom. Heb jij schrijftalent? Lijkt het je leuk om gadgetnieuws te schrijven en af en toe gadgets te reviewen? Meld je dan aan via info@gadgetgear.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.