Sinds anderhalve week ligt de Toshiba Folio 100 in de Europese schappen. Het langverwachtte Android tablet lijkt echter met nogal wat problemen te kampen te hebben waardoor de toestellen massaal retour gaan naar de fabrikant.

Het Britse PC World is na tien dagen zelfs gestopt met de verkoop omdat de klanten bijna ieder toestel vlak na aankoop terug hebben gebracht. Één van de grootste ergernissen bij de klanten is het scherm. De pixels zijn behoorlijk grof en de kijkhoek is erg slecht. Ook ontbreekt ondersteuning voor Flash en Android Market.

In Nederland is de Folio 100 onder anderen bij de PhoneHouse verkrijgbaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.