Razer, de beroemde fabrikant van game muizen, heeft de Ironclad Elite muismat aangekondigd. De Ironclad is de eerste muismat van de fabrikant die volledig gemaakt is van aluminium en dat zou de prestaties van hun muizen enorm moeten verbeteren.

Het oppervlak van de muismat is voorzien van een gezandstraalde laag. Door deze laag kan een optische muis zelfs de kleinste verplaatsingen waarnemen. Hoewel de laag volgends Razer zacht en glad aanvoelt, moet hij toch voldoende weerstand bieden voor de echte scherpschutters. De muismat meet 30x27x2,5 CM en is voorzien van anti-slip voetjes. Ook zal Razer er een case bij leveren voor gamers die veel met hun PC of Laptop op stap zijn.

Deze nieuwe muismat zal later deze maand beschikbaar komen via de website van Razer en zal naar verwachting in November in de betere computerzaken liggen. Voor dit metalen plankje vraagt Razer €59,99.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.