Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Meer dan 100.000 Apps op de Android Market

Goed nieuws voor Android bezitters, terwijl diverse bedrijven alternatieven voor de Android Market voorbereiden (denk aan Amazon) groeit de market als kool. Op dit moment bevat de Android Market meer dan 100.000 verschillende apps en games.

Toch valt het op dat in vergelijking tot de App Store van Apple, het aanbod van kwalitatief hoogwaardige games en apps te wensen overlaat. Het is dan ook geen wonder dat een game als Angry Birds zo enorm populair is dat het in slechts een week tijd toch al 3 miljoen downloads kan genereren.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.