Arjan Olsder
Arjan Olsder

Hercules Toont Hercules DJ Console 4-Mx

Het is geen geheim dat we een grote fan zijn van de originele Hercules DJ Console Rmx. Oké, er valt wel het één en ander te verbeteren, maar toch slepen wij hem overal mee naartoe en heeft hij ons nooit teleurgesteld. Vandaag kregen we de eerste beelden van de opvolger onder ogen en wat ziet die er heerlijk uit!

Het lijkt erop dat Hercules goed naar de kritieken op de eerste console heeft gekeken. De Hercules DJ Console 4-Mx bevat onder andere nieuwe, grotere (12CM x 1.9CM) jogdials die een stuk preciezer moeten zijn. Ook heeft Hercules ze van schermen voorzien zodat je als DJ weet in welke modus de jogdial staat ingesteld. Dat ze het truukje hebben afgekeken van de CD spelers van Pioneer mag duidelijk zijn, en gelukkig maar.

Een andere vernieuwing is dat de Hercules DJ Console 4-Mx nu in staat is om 4 virtuele decks aan te sturen. Voor de echte meesters van het mixen is het dus mogelijk om vier tracks door elkaar te laten lopen.

Uiteraard bevat de Hercules DJ Console 4-Mx een volledig audio systeem zodat je het apparaat via tulp of jack op een bestaande audio set aangesloten kan worden. Ook ditmaal is de buitenkant van metaal zodat de Hercules DJ Console 4-Mx tegen een stootje kan. De Hercules DJ Console 4-Mx zal naar verwachting €449 gaan kosten en zal een licentie voor Virtual DJ 7 LE bevatten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.