SonyEricsson LiveView, Weer een Bluetooth Horloge

SonyEricsson deed het jaren geleden al eens, een (voor die tijd)spectaculair bluetooth horloge op de markt zetten dat samenwerkt met de telefoon. SE gaat nu op herhaling en pakt het nog beter aan dan toen.

De LiveView is een touchscreen gadget met een 1.3” OLED scherm (128x128) dat de laatste updates van jouw favoriete Android apps toont. Hoewel het voornamelijk voor de Xperia X10 ontworpen is, zou de LiveView met elke Android telefoon moeten werken die Android versie 2.0 of hoger draait (zoals de Nexus One, HTC Desire etc).

De LiveView meet 35x35 millimeter, is 11 millimeter dik en weegt slechts 15 gram. De LiveView zou nog dit jaar op de markt moeten komen voor ongeveer €80. Jawel, de LiveView verslaat de iPod Nano als must-have horloge en moet tot de standaard uitrusting van iedere Gadgeteer met een Android telefoon behoren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 comments on “SonyEricsson LiveView, Weer een Bluetooth Horloge”

  1. Jammer dat de video het niet doet, maar hij ziet er wel heel vet uit. Dit had ik eerder van Apple verwacht, maar ik denk niet dat ik mijn iPhone 4 hiervoor zal dumpen.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram