Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

PSP Mini’s Ontwikkelaars Prijzen Eigen Games aan

In de laatste mailinglist van Sony Playstation, verwijs het bedrijf naar een blogpost waar mensen uti de games industrie over hun favoriete mini’s mogen praten. Eerlijk is eerlijk, van figuren als Shuhei Yoshida (president van SCE Worldwide Studios) verwachten we een eerlijk antwoord, maar hoe zit het met de ontwikkelaars zelf?

Martin Brouard, executive producer van Frima Studio, is waanzinnig positief over Zombie Tycoon, Young Thor en Widgets Odyssey. Toevallig allemaal games van Martin Brouard zelf. FuturLab is niet minder heilig. James Marsden, managing director van FuturLab, is helemaal weg van de game Aero Racer. Bij toeval een game van zijn eigen studio.

Alleen Paul Croft, managing director van MediaTonic, preekt niet voor eigen parochie. Hij is weg van Age of Zombies, een game van Halfbrick Studios en daarmee de enige van de 3 ontwikkelaars die enigszins geloofwaardig overkomt. Erg jammer…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.