Arjan Olsder
Arjan Olsder

Playstation 3 Update Blokkeert niet-officiële Accessoires

Met de 3.50 update van de Playstation 3 brengt Sony niet alleen ondersteuning voor 3D Blu-Ray’s, maar deze nieuwste versie van het besturingssysteem is ook in staat om hardware te blokkeren wanneer de fabrikant geen licentie voor de Playstation 3 heeft afgenomen.

Mocht het dus zo zijn dat jouw controller het ineens niet meer doet, is dit waarschijnlijk het probleem. Wees echter niet getreurd. Een aantal fabrikanten heeft een oplossing gevonden, dus raadpleeg jouw fabrikant voordat je jouw controller in de prullenbak gooit.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.