Thrustmaster Introduceert Tron Legacy Gaming Accessoires

Hoewel we op de GamesCom een grote hoeveelheid accessoiremakers hebben gezien, schitterde Thrustmaster in afwezigheid. Toch kondigde het bedrijf vandaag een drietal officiële ‘Tron Legacy’ gaming accessoires aan die je op zijn minst gezien moet hebben.

De eerste, en meest opvallende gadget is de Contactless Charger die zowel voor de PS3 als Xbox beschikbaar zal komen. De schijf komt met twee controller accu’s die via inductie opgeladen worden. Inductie laders lijken trouwens een enorme trend te gaan worden. Tijdens de GamesCom hebben we zeker 10 varianten gezien. De binnenring van deze lader licht blauw op als deze aan het laden is, en groen als de controllers klaar zijn voor gebruik. De lader sluit je aan op het stopcontact, dus je hoeft de console niet aan te laten staan.

Ten tweede brengt Thrustmaster ook de Tron Light Stand uit. Dit is een standaard die de console meer steun geeft wanneer deze rechtop staat. De standaard beschikt over enkele blauwe leds die via USB aangesloten dienen te worden op de console en hoewel de standaard er geweldig uitziet, is de USB aansluiting ook echt een minpunt gezien de meeste gamers al jaren klagen over het gebrek aan USB aansluitingen op hun console. De tandaard zal beschikbaar komen voor zowel de normale als de slim varianten van de PS3 en de Xbox 360. Ook zal er een standaard zijn voor de Wii bezitters.

Tot slot komt Trustmaster ook met een speciale Tron rugzak waar je een Xbox 360, Xbox 360 Slim of PS3 Slim in kan vervoeren. Volgends Trustmaster is de rugzak groot genoeg voor voldoende accessoires en games, maar helaas ontbraken de exacte details. Het is in ieder geval wel duidelijk dat de oude PS3’s er niet in zullen passen. We zijn benieuwd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.