Samsung Start met Bada Ontwikkelwedstrijd

De nieuwe Samsung Wave (lees onze review) doet het goed in Nederland, zeer goed zelfs. Om het nieuwe Samsung Apps kanaal verder te spekken is Samsung met een wedstrijd voor ontwikkelaars op de proppen gekomen.

Op dit moment downloaden gadgeteers door heel Nederland al 25.000 apps per week en met name lokale apps als Buienradar en Radio 538 scoren hoog. De top 5 bestaat naast deze twee Nederlandse apps ook uit Need for Speed van EA Mobile, Waterpas en Aansteker.

“Het is goed om te zien dat ontwikkelaars en content providers deel willen uitmaken van de bada community,” zegt Ronald Peters, Head of Mobile Product Management van Samsung Electronics Benelux. “Met het vooruitzicht dat er dit jaar nog minimaal drie nieuwe bada toestellen in Nederland worden geïntroduceerd, wordt het helemaal interessant om hieraan deel te nemen.”

Heb je een goed idee en ben je een beetje handig met C++? Dan kan je meedoen om een supergadget te winnen. Jawel, Samsung heeft een aantal mooie 3D tv’s weg te geven en laten we eerlijk zijn… Waterpas en Aansteker zijn toch gewoon te simpel om van te verliezen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events