GamesCom: 2 Special Editions voor Crysis 2

Bij de eerste release was Crysis een baanbrekende shooter en Crytek, het bedrijf achter Crysis heeft duidelijk niet stilgezeten. EA heeft aangekondigd dat het 2 special editions uit zal brengen die de komende dagen al in de pre-order komen.

De Crysis 2 Limited Edition en de Crysis 2 Nano Edition bevatten beide speciale unlocks voor tijdens multiplayer sessies en kosten hetzelfde. De limited edition zal echter ook unlocks bevatten voor extra XP punten, een SCAR Hologram Decoy, SCAR Weapon Skin en een Platinum Dog Tag. Natuurlijk is dat niet genoeg voor echte gadgeteers, dus EA voegt ook een 28CM groot beeldje van de ‘prophet’, een artbook en rugzak toe. Kijk, dat maakt het al wat leuker. Naar verwachting moet je er echter wel €149 voor neerleggen.

Crysis zal trouwens in 3D speelbaar zijn op 3D TV’s en computers met een 3D bril. Wij zagen op de stand van Crytek een demo van de graphics die de nieuwe Cry Engine neer kan zetten en dat was adembenemend.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.