CineXPlayer; Eindelijk Xvid op de iPad

Sommige dingen verwacht je niet van Apple, zo ook de goedkeuring voor CineXPlayer, een app waarmee je xvid bestanden kan afspelen op de iPad. Zou dit weer een typisch foutje in het goedkeuringsproces van Apple zijn?

Als dit inderdaad een foutje betreft, kan je er maar beter snel bij zijn want eenmaal geïnstalleerd op de iPad, zal kan je de app blijven gebruiken ook al is hij uit de app store gehaald.

Maar wat maakt CineXPlayer nou ze speciaal naast dat je er Xvid (je weet wel, het bestandsformaat voor gedownloade films) bestanden op kan afspelen. Je kan de films buiten iTunes om direct op de iPad zetten. Ook bevat de app een functie om de films direct na afspelen te wissen zodat je meteen weer wat meer vrije ruimte hebt.

Downloaden voor iPad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram