Starcraft II Ultimate Collectors Edition

Vandaag ontvingen we de Collectors Edition van Starcraft II. Hoewel deze collectors edition van Starcraft gevuld is met veel standaard ‘shit’ die je bij een collectors edition verwacht, bevat het ook de stoerste USB stick die we ooit gezien hebben!

Toen we Starcraft II vorig jaar op de Gamescom speelden wisten we het al zeker, die moeten we op dag één al in huis halen. Toen we hoorden dat de special edition zou komen, schreven we ons er meteen voor in en toen de doos vandaag afgeleverd werd, viel onze mond open van verbazing.

De ‘Ultimate Wings of Liberty’ verpakking is al prachtig te noemen. Gewoon dik en stevig karton met strakke, scherpe graphics. Wanneer we de doos openen vinden we naast de PC game ook een behind the scenes DVD, soundtrack CD, art-book, stripboekje en USB stick in de vorm van een dogtag uit de game zelf.

Hoewel de stick met 2 GB niet extreem groot is, bestaat hij voor een groot deel uit metaal en dat geeft je toch het gevoel een goed product in handen te hebben. Het oranje plastic waar de gegevens van de hoofdpersoon uit de game op staan, licht volledig op wanneer je de stick gebruikt. Al met al, de strakste stick ‘Evâh’.

Op de stick zit trouwens ook nog eens de volledige versie van de originele Starcraft met uitbereiding. Voor iedereen die het originele verhaal niet kent of gewoon nog eens helemaal vanaf de start met de serie aan de slag wilt gaan.

Naast de fysieke goederen, bevat de special edition ook nog een code voor een exclusieve World of Warcraft pet en een aantal andere battle.net downloads. De special edition is misschien wel bijna twee keer zo duur als de standaard versie, maar met de USB stick erbij is het gadgetgehalte groot genoeg om de aankoop te verantwoorden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram