LG: Dreigend Tekort aan iPad Schermen

Hoewel Apple de 9.7” schermen van de iPad bij verschillende fabrikanten laat bouwen, is LG zonder twijfel de grootste producent. Volgends de fabrikant is de kans groot dat het niet aan de vraag kan voldoen.

Door de introductie van de iPad in 17 nieuwe landen, is de vraag naar componenten zo hoog opgelopen dat de bestaande productielijnen niet langer aan de vraag kunnen voldoen. LG zegt te werken aan oplossingen om de capaciteit te vergroten, maar verwacht geen permanente oplossing voor het einde van het jaar. LG heeft dan ook aangegeven dat Apple er goed aan zou doen om de uitrol naar de overige landen verder uit te stellen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.