Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

2 Nieuwe Retro Games van SEGA

Net voor het weekend heeft SEGA twee nieuwe klassiekers op de App Store geplaatst. Het gaat hierbij om Ecco The Dolphin en Space Harrier II. Beide games komen uit de tijd dat we de SEGA Genesis op onze slaapkamertjes hadden staan.

In Ecco The Dolphin is het de bedoeling dat jij, als klein lief dolfijntje, je familie weet terug te vinden. Met behulp van onder andere sonar, kan je met andere zeedieren kletsen om op die manier alle geheimen van de oceaan te ontfrutselen.

Space Harrier II is een semi-3D schietspel waarin jij geen hypermodern vliegtuig bent, maar gewoon een kerel die behoorlijk vlot kan rennen en over een mega spacegun beschikt. Lekker ouderwets knallen dus.

Beide games maken gebruik van een SEGA Genesis emulator van SEGA zelf. Met andere woorden, de originele gameplay en graphics van ‘vroegâh’. De games zijn in het Engels en Japans te spelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.