Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Review: Space Impact Kappa Base

Space Impact verscheen voor het eerst op de Nokia 3310 en het was meteen al een hit. Sterker nog, het op de Nokia 5210 was zelfs één van de eerste games waarmee je extra levels kon downloaden. Dat downloaden is me toen niet gelukt, maar toch ben ik blij om Space Impact terug te zien op mijn N-Gage.

In deze game komen zoveel vijanden jouw kant op, dat je je goed moet concentreren op het ontduiken van alle lasers en bommen die langs jouw ‘Skyblade’ vliegen. Op bepaalde momenten is dit zelfs zo heftig dat je totaal vergeet naar de graphics van de game zelf te kijken. De auto-fire oplossing die het spel standaard aanbiedt is dan ook een zeer welkome oplossing om een beetje door te kunnen spelen.

Over graphics gesproken, de game wisselt sterk tussen cartoons voor de verhalen en 3D graphics in de game zelf. De graphics lopen extreem soepel, ook bij veel gebeurtenissen op het scherm (getest op een N95). De geluiden zijn basic, maar dat is in deze game zeker niet erg. Het geeft me ook een beetje een retro gevoel.

Graphics: 8
Gameplay: 9
Geluid: 7
Totaal: 8
Testtoestel: Nokia N96

Deze Gadgeteer zegt: “Space Impact Kappa Base is ouderwets lekker knallen op de N-Gage.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.