The Saints wint PopVox Award met NavBall

Het Nederlandse The Saints Content Creators heeft in Vancouver de PopVox Award voor Beste Mobile Game in de wacht gesleept. Dit deden ze met hun GPS game NavBall.

NavBall is een zogenaamde LBS (Location Based Systems) game die zich op een groot oppervlakte afspeelt. Op de telefoon zien de spelers hun positie en het goal van de tegenstander. De bedoeling is dat er in een half uur tijd zoveel mogelijk doelpunten gescoord worden. Zodra de tijd verstreken is, krijgen de teams te zien wie er gewonnen heeft.

Wil je ook een potje NavBall spelen, dan raden we je aan om naar NLGD te komen. Op zaterdag 14 en 21 Juni zullen wedstrijden gehouden worden. Aanmelden kan op NLGD.nl. Om mee te doen heb je wel een N95 nodig, of een ander toestel dat over GPS beschikt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events