Logo GadgetGear.nl

IFA 2019

GadgetGear.nl bezoekt het grootste Tech event ter wereld!

GadgetGear.nl ​❤️ IFA

In 2019 trekt de redactie van GadgetGear.nl voor de zesde keer naar Berlijn. Een week lang dompelen, redacteuren Albert Zeeman en Arjan Olsder zich onder in dit tech walhalla.

Op GadgetGear.nl ga je hier alles van merken. Natuurlijk komen weken eerder al de geruchten online. Deels gelekt door de merken zelf. Daarnaast krijg je tijdens de IFA, dagelijks updates van wat we op de beursvloer tegenkomen. En… in de maanden erna natuurlijk heel veel IFA producten die je terug zal zien in reviews. Wij hebben er zin in!

De geschiedenis van de IFA

IFA staat voor Internationale Funkausstellung Berlin. Traditioneel gehouden in de Messe Berlin, één van de grootste beurscomplexen in Europa.

De eerste IFA werd georganiseerd in 1926. Dat ging tot 1939 jaarlijks door. Daarna bleef het enkele jaren stil. Mede door het uitbreken van de tweede wereldoorlog.

In 1950 werd voor het eerst de IFA weer georganiseerd in Duitsland. Toen nog om het jaar, maar sinds 2005 ieder jaar.

IFA anno 2019

Anno 2019 is de IFA zo sterk gegroeid, dat het evenement deels op een andere plek in Berlijn wordt georganiseerd. Op Station-Berlin is ruimte voor de zogenaamde IFA Global Markets. Daar staan voornamelijk producenten uit Azië.

Daarnaast zijn er tijdens de IFA diverse buslijnen die journalisten kunnen gebruiken om snel tussen de hallen te navigeren. Een wandeling van Hal 1 naar hal 18 duurt al snel zo’n 20 minuten… als je door kunt lopen.

GadgetGear.nl – Media Partner IFA 2019

2019 is ook voor GadgetGear.nl een belangrijk jaar. Voor het eerst zijn we mediapartner van de IFA. Dat zal je duidelijk merken op de site. Zo kun je de komende weken onder anderen tickets winnen voor de IFA. Ja, ook jij als consument bent welkom om door de vele hallen te wandelen en de nieuwste gadgets zelf te ervaren. Tot in Berlijn!

Handige links

IFA Nieuws