Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

ABC en Meer op KPN’s Interactieve TV

KPN heeft een uitbereiding van het zenderaanbod voor haar interactieve TV dienst aangekondigd. Onderdeel van het nieuwe aanbod is ABC On Demand. ABC is de grote tegenhanger van HBO waar concurrent Ziggo momenteel veel aandacht mee weet te trekken. Er zijn ook twee zenders die verdwijnen.

Standaardpakket

Al Jazeera (40) is voortaan onderdeel van het standaardpakket. Alle gebruikers kunnen de zender hierdoor ontvangen.

Pluspakket

KPN zet vier nieuwe zenders in het pluspakket. Het gaat om Comedy Central Family (310), Comedy Central Extra (309), Brava (432) en Family 7.

Comedy Central Family bevat voornamelijk comedy klassiekers van Nederlandse bodem als ‘Kees & Co’, ‘In de Vlaamse Pot’ en ‘Het Zonnetje in Huis’. Comedy Central Extra bevat voornamelijk satirische nieuwsshows, comedy series en stand-up shows. Het is dus voornamelijk een uitbereiding op Comedy Central zelf. Brava brengt klassieke muziek en ballet in de huiskamer en Family 7 is dé 24/7 Christelijke zender voor iedereen die even een spiritueel momentje zoekt.

Er is een tijd van komen en er is een tijd van gaan. KPN’s abonneebestand bevat kennelijk te weinig fashionista’s om Fashion TV in de lucht te houden en ook de dirigenten van Mezzo mogen het stokje doorgeven.

ABC On Demand

Zoals gezegd in ABC On Demand nieuw in het Pluspakket. Via de On Demand dienst zijn populaire ABC series als Grey’s Anatomy en Criminal Minds terug te kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.