Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

IFA: 3Doodler kondigt nieuwe plastics en accessoires voor haar 3D pennen aan

3Doodler heeft vanavond bekend kunnen maken dat het bedrijf inmiddels ruim 100.000 3D pennen heeft verkocht. De pennen van 3Doodler spuiten namelijk plastic uit waardoor je met de hand enorme 3D figuren kunt ‘printen’. Een leuk en uniek concept. Met dit succes op zak, komt het bedrijf met diverse nieuwe aanvullingen op het systeem.

DoodleStand

De Doodlestand is één van de belangrijkste nieuwe accessoires. Deze is niet alleen bedoelt om je 3Doodler pen op te ruimen, maar ook om nettere lijnen met de pen te trekken. Vooral wanneer je weet dat je een trillende hand hebt, kan dit een ideale accessoire zijn.

3Doodler-Stand

Nieuwe nozzles

Er komen zes nieuwe, verwisselbare nozzles voor de 3Doodler waaronder een lintvormige, een vierkante en een driehoekige nozzle. Hierdoor zijn nieuwe details in jouw projecten aan te brengen. Met deze set krijg je ook een tool om de nozzles te vervangen en te bewaren.

3Doodler-Nozzles

De Pedal

De Pedal is een pedaal is een voetpedaal waarmee jij stuurt hoeveel plastic uit de nozzle komt. Hierdoor krijg je meer vrijheid in de penbewegingen terwijl je de controle niet zal verliezen.

3Doodler-Voetpedaal

Nieuwe kleuren

3Doodler komt ook met nieuwe kleuren plastics voor haar pen. Het totale assortiment bevat nu 46 kleuren van PLA en ABS materiaal. De nieuwe kleuren zijn onder anderen radioactief geel, suikerspin roze, koffiebruin, transparant geel en transparant zwart.

3Doodler-Plastics

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.