Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Wereldwijd TV Kijken met @TV Plus

Belkin heeft een nieuwe gadget gelanceerd voor iedereen die het aanbod van de gemiddelde Hotel-TV meer dan zat is (of een leuk huisje in het buitenland heeft). Het gaat om de nieuwe @TV Plus. Dit nieuwe kastje streamt je opnames en Live TV verbindingen over het internet.

De streams van de Belkin @TV Plus zijn te bekijken op iedere laptop, IOS of Android smartphone en tablet. Daarnaast stelt de software je zelfs in staat om opnames te plannen met behulp van de smartphone of tablet. Ideaal wanneer je voor vertrek bent vergeten een leuk programma in te plannen.

De @TV Plus maakt gebruik van de tuner in jouw decoder en zal deze aansturen via infrarood. Hiervoor gebruik je een app die speciaal door Belkin is ontwikkeld.

De @TV Plus wordt via kabel of WiFi op een router aangesloten en kan binnenshuis tot 8 apparaten tegelijk van TV streams voorzien of één apparaat buiten. De @TV Plus wordt tussen je decoder en TV scherm aangesloten via een component verbinding. Dat maakt gebruik op onder anderen UPC decoders onmogelijk zonder dat je het signaal eerst omzet naar component. De reden dat Belkin niet voor het populairdere HDMI heeft gekozen ligt ongetwijfeld in de beveiliging van het HDMI signaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.