Arjan Olsder
Arjan Olsder

SonyEricsson LiveView, Weer een Bluetooth Horloge

SonyEricsson deed het jaren geleden al eens, een (voor die tijd)spectaculair bluetooth horloge op de markt zetten dat samenwerkt met de telefoon. SE gaat nu op herhaling en pakt het nog beter aan dan toen.

De LiveView is een touchscreen gadget met een 1.3” OLED scherm (128×128) dat de laatste updates van jouw favoriete Android apps toont. Hoewel het voornamelijk voor de Xperia X10 ontworpen is, zou de LiveView met elke Android telefoon moeten werken die Android versie 2.0 of hoger draait (zoals de Nexus One, HTC Desire etc).

De LiveView meet 35×35 millimeter, is 11 millimeter dik en weegt slechts 15 gram. De LiveView zou nog dit jaar op de markt moeten komen voor ongeveer €80. Jawel, de LiveView verslaat de iPod Nano als must-have horloge en moet tot de standaard uitrusting van iedere Gadgeteer met een Android telefoon behoren.

3 reacties

  1. Jammer dat de video het niet doet, maar hij ziet er wel heel vet uit. Dit had ik eerder van Apple verwacht, maar ik denk niet dat ik mijn iPhone 4 hiervoor zal dumpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.