Logo GadgetGear.nl
Amazon Fire TV Controller
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Xbox Cloudgaming nu ook op Amazon’s Fire TV Stick

Amazon en Microsoft ondersteunen sinds deze maand Xbox Cloud Gaming in Nederland. Dat kan via de Amazon Fire TV Stick. Een HDMI dongle die je achter in je TV steekt. Iedere Xbox Game Pass ultimate gebruiker kan daarna meteen beginnen met het streamen van games.

De dienst is compatible met de Fire TV Stick 4K en de Fire TV Stick 4K Max. Beiden kwamen in 2023 op de markt. Het is dus niet nodig om ook nog een Amazon Prime account aan te schaffen voor deze dienst. Je kunt iedere willekeurige Bluetooth controller koppelen. Low Latency controllers (eigen dongle) worden mogelijk niet ondersteund.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.