Logo GadgetGear.nl
Samsung Curved TV
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Samsung SmartThings introduceert Matter 1.2 ondersteuning

Samsung geeft haar SmartThings platform een flinke boost. Gebruikers kunnen voortaan routines met elkaar uitwisselen. Hierdoor moeten gebruikers gemakkelijker in staat worden gesteld om creatieve routines te gebruiken. Dit delen gaat per QR code.

Ook komt er ondersteuning voor Matter 1.2, waardoor SmartThings met meer apparaten van andere merken kan communiceren en andersom. Samsung is hier best vlot mee, daar deze standaard pas in oktober van vorig jaar werd gelanceerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.