Logo GadgetGear.nl
skil twist 2.0 moodshot
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Skil 2714 GA Accuschroevendraaier

Wie thuis vooral bezig is met het sleutelen aan computers en IKEA flatpacks in elkaar zet, heeft al snel genoeg aan een ‘lichte’ schroevendraaier. Voor die categorie gebruikers valt er tegenwoordig heel wat te kiezen. Skil voegt met haar 2714 GA Twist 2.0 een wel heel bijzondere optie toe.

De Skil Twist 2.0 is een 4 volt accuschroevendraaier. Deze komt in een (wat grote) penvorm, waarbij de roterende kop in drie standen geplaats kan worden. Zo kun je ook lastiger plekken bereiken met de tool. Leuk detail is dat je de twee balgewrichten die dit mogelijk maken, kunt zien. Ook kun je de torsie instellen, waardoor je kunt voorkomen dat je schroeven doldraait. Voor non-techies is het handig dat er een knop op zit om vooruit en achteruit te schroeven (wat natuurlijk naar links of rechts is). Er zit zelfs nog een kinderslotje op en een witte LED zodat je ziet wat je doet.

skil twist 2.0 uitrusting

De Skil Twist 2.0 komt in een eigen koffertje met 22-delige 25 mm schroefbitset (PH0, PH1, 2x PH2, PH3, PZ1, PZ2, PZ3, T10, 2x T15, 2x T20, T25, SL4, SL6, SL8, SL10, H3, H4, H5, H6), 5-delige 50 mm schroefbitset (PH1, PH2, PZ2, SL4, T10) en een Magnetische bithouder. We zien online dat hij €37,99 gaat kosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.