Logo GadgetGear.nl
Samsung Shortcut Sneakers
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Samsung introduceert zes paar slimme sneakers

Samsung Nederland heeft een toffe promotie bedacht. Het Koreaanse merk heeft met de Nederlandse ontwerper Roel van Hoff een zestal slimme sneakers ontworpen. Met de schoenen kun je jouw Samsung smartphone bedienen.

Echt heel veel kun je niet met de slimme gympen. Ze bevatten een soort bewegingssensor die via Bluetooth met je smartphone is verbonden. Net als bij de oude Nike+ sportschoenen, gaat de sensor in de zool. Deze kun je gebruiken om bijvoorbeeld iemand te bellen of een gesprek aan te nemen. Samsung noemt dit dan ook vooral haar ‘Shortcut Sneaker’.

De Samsung Shortcut Sneakers komen niet in de verkoop.

Eén reactie

  1. Zou het niet mogelijk moeten zijn veel meer in sneakers te kunnen bouwen? Sowieso een stappenteller, aantal afgelegde kilometers, GPS, verlichting (dat kan in bepaalde omgevingen gewoon nuttig zijn, vooral om gezien te worden). In schoenen kan je sowieso meer kwijt dan in horloges, zeker als je voor flinke zolen kiest. Verbaast me eigenlijk dat het er nog niet is van een van de grote merken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.