Logo GadgetGear.nl
Samsung TV
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Samsung geeft nu 5 jaar garantie op TV’s, maar onder voorwaarden

Samsung lijkt een stap te zetten tegen de grijze import van TV’s richting Nederland. Met zowel extra garantie als een entertainmentpakket, probeert Samsung de consument te binden aan verkoopkanalen die hun TV’s bij Samsung Benelux inkopen.

Hoewel we in Nederland de regeling kennen dat een fabrikant garantie moet geven op basis van de levensverwachting van een product, behoudt Samsung zich nog altijd tot een garantietermijn van twee jaar op haar TV’s.

Wie nu zijn of haar TV registreert, en waarbij blijkt dat de TV ook echt via Samsung Benelux is ingekocht, krijgt drie extra garantiejaren op de TV. Ook krijg je een entertainment pack met een waarde van meer dan €100 om meteen al gebruik te kunnen maken van bepaalde streamingdiensten.

Naast de beperking op TV’s die via Samsung Benelux zijn ingekocht, geldt dit ook echt alleen op een selectie 2024 TV’s en projectors, waar bij expliciet wordt aangegeven dat Samsung de verlengde garantie weer niet geeft op ‘The Freestyle’ projector die erg populair lijkt te zijn.

Samsung TV kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.