Logo GadgetGear.nl
Fisker Ocean
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Fisker Inc. opnieuw failliet

Opnieuw staat een Westers automerk klaar om door een Chinees opgevist te worden. Ditmaal legt Fisker Inc. het loodje. En dat is helaas niet voor de eerste keer.

De introductie van de Fisker Ocean was alles behalve een soepel ritje voor de autobouwer. De pers was behoorlijk kritisch op de prijzige EV. Hoewel het merk al twee nieuwe modellen aankondigde, nekte de kritiek op de Ocean de organisatie. De afname van de bolide donderde ineen in een zeer korte periode, terwijl er stevige afspraken waren met fabrieken om de wagens te produceren. Het feit dat de vraag naar EV’s ook terug blijft lopen wilde ook niet helpen om investeerders naar het merk te trekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.