Logo GadgetGear.nl
consoles eb36182249206cefa827
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Er komt een nieuwe Xbox Series X en S

Door een lek bij Microsoft weten we al langer dat er een ronde, all-digital versie van de Xbox Series X aan zit te komen. Maar deze kerst lanceert Microsoft al een witte all-digital editie van de huidige Series X. Ook komen er nieuwe kleuren voor de reguliere Series S en X.

Xbox Series S Robot White

De Xbox Series S komt in een nieuwe Robot White uitvoering, waarbij het luchtfilter een zwarte, ronde plaat blijft. Deze uitvoering van de Series S krijgt een 1TB SSD aan boord.

xbox series s 7ecae53292de89eebc54 1536x864

Special Edition Xbox Series X Galaxy Black

De nieuwe Galaxy Black uitvoering van de Xbox Series X is niet zo heel zwart. Hij is bedekt met groene spetters die het sterrenstelsel moeten voorstellen. Deze uitvoering van de console komt nu standaard met 2TB SSD-opslag.

x galaxy black c91447ffbeac1b394db7 1536x864

All-Digital Xbox Series X Robot White

Eveneens in Robot White verschijnt er een all-digital uitvoering van de Xbox Series X. De X series blijft de sterkste van de twee en door het weglaten van de odnerdelen voor een optische drive, nu een stuk goedkoper. Al heb je natuurlijk niks meer aan backward compatibility en de dumpbakken bij de gamestore, je gaat een paar tientjes in de zak houden. Deze uitvoering komt, in tegenstelling tot de Galaxy Black, met slechts 1TB aan SSD opslag voor al jouw downloads.

s robot white 7d59973eb72f6053d40b 1536x864

Xbox Series X kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.