Logo GadgetGear.nl
oneplus nord ce 4 lite 5g camera eiland
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Eerste blik op de OnePlus Nord CE 4 Lite 5G

De opvolger van de OnePlus Nord CE 3 Lite is eindelijk gepresenteerd door het merk. Voor €329 koopt je de toch wel heel strak vormgegeven OnePlus Nord CE 4 Lite 5G. Een smartphone met Android 14 aan boord.

oneplus nord ce 4 lite 5g bovenkant oneplus nord ce 4 lite 5g volumeknoppen oneplus nord ce 4 lite 5g onderkant oneplus nord ce 4 lite 5g zijkant

Met de OnePlus Nord CE 4 Lite 5G knalt OnePlus weer volop het middensegment in. Ditmaal met een smartphone die een stuk strakker is vormgegeven dan haar voorganger. Het merk liet zich duidelijk inspireren door het design van Apple, maar heeft het voldoende eigen weten te maken met haar camera-eiland.

oneplus nord ce 4 lite 5g display

Het 6,7 inch display is lekker groot en met 120hz ook lekker snel tijdens onze korte eerste indruk. In de volle zon mag het wat lichtsterker, maar dat is gewoon lastig in deze prijsklasse. De Qualcomm Snapdragon 695 laat ook prima prestaties zien. Mede door haar 8GB werkgeheugen. De 256GB opslag intern is lekker royaal. De batterij is met 5.11o mAh redelijk fors en maakt het gemakkelijk om het einde van de dag te halen.

oneplus nord ce 4 lite 5g kleurenVanaf vandaag is hij te bestellen voor €329 in zowel blauwe als zwarte uitvoering. Op 1 juli zal hij worden uitgeleverd.

OnePlus Nord CE 4 Lite kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.