Logo GadgetGear.nl
Zonneplan Thuisbatterij
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Arnhemse duurzaamheidslening resulteert in 1.600+ thuisbatterijen

Gelderland heeft een enorm congestieprobleem op het energienet terwijl er nog 104.000 woningen bij moeten in de komende jaren. Thuisbatterijen zijn hierin een belangrijk onderdeel van de oplossing. Door een speciale lening vanuit Gemeente Arnhem wist Zonneplan alleen al 1.600 thuisbatterij-aanvragen te verwerken.

Wat Gemeente Arnhem biedt met haar duurzaamheidslening is een lening met slechts 1,6% rente, specifiek voor de aanschaf van een thuisbatterij. Voorwaarde is wel dat jouw woning in de Gemeente Arnhem staat en al over zonnepanelen beschikt. Uiteraard is de regeling niet beperkt tot Zonneplan, maar kan deze ook in combinatie met andere aanbieders gebruikt worden. De kans is dan ook groot dat het totaal aantal aanvragen in de gemeente nog veel hoger ligt dan alleen de 1.600 die Zonneplan communiceert.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.