Logo GadgetGear.nl
WD_Black P10 6TB
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

WD introduceert haar eerste 6TB draagbare harddrive (ook voor gamers)

Western Digital heeft twee nieuwe, externe 6TB drives geïnstalleerd. De specialist in data-opslag komt met zowel een versie in de WD_BLACK lijn voor gamers als in de My Passport series voor op kantoor en thuis.

WD_BLACK P10 6TB

De WD_BLACK P10 6TB is in een voor vele, hele herkenbare behuizing (zie boven). De P10 series gaat al langer mee en plaatst een 2,5” drive in een container-achtige behuizing voor gamers. WD verwacht dat je zo’n 150 moderne games op de drive kwijt kan en daar ga je €201,99 voor betalen.

WD My Passport 6TB

Wie een wat subtieler ontwerp op zijn of haar bureaublad wil zetten, heeft de keuze om de WD My Passport 6TB te kopen. Ook deze drive maakt gebruik van USB-C. Performance is net een tikkeltje minder belangrijk dan veiligheid, dus levert WD hier haar 256-bit AES hardwareversleuteling voor jouw data op mee. Voor zowel de PC als de macOS versie betaal je €209,99. Met de verschillende bestandssystemen die Apple en Windows gebruiken, blijft interoperabiliteit soms een uitdaging 😉

6TB WD My Passport Ultra

6TB SanDisk Professional G-Drive ArmorATD

De echte pro’s kunnen eind van de maand ook kiezen voor de 6TB SanDisk Professional G-Drive ArmorATD uitvoering van de drive. Deze kost €263,99 en is gericht op gebruik in professionele omgevingen.

TB SanDisk Professional G-DRIVE ArmorATD

WD P10 kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.