Logo GadgetGear.nl
Acer Chromebook Spin 11
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Spatial Audio komt naar ChromeOS

Chromebook gebruikers kunnen binnenkort genieten van Spatial Audio op hun laptops. Tenminste, als de hardware hier ondersteuning voor biedt. Dit is voor zowel audioliefhebbers als gamers en streamers een heel mooie toevoeging aan ChromeOS.

De nieuwe functie zit in de Canary update die Google aan het verspreiden is. Het gaat wel om een functie die nog verstopt is in het systeem en ook nog niet echt werkt. Dit is doorgaans een voorbode dat de functie over enkele maanden ook echt opgenomen gaat worden in het besturingssysteem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.