Logo GadgetGear.nl
Shokz OpenSwim Pro
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Shokz introduceert headset voor zwemmers

High-performance baantjes trekken in het lokale zwembad  en toch lekker naar jouw eigen beats luisteren. Dat maakt Shokz mogelijk met haar nieuwste headset, de OpenSwim Pro.

Het is niet de eerste keer dat Shoks met een headset komt voor in het zwemwater, maar met enkel een MP3 speler aan boord, had de vorige toch echt de nodige beperkingen. Nu combineert Shokz haar headset toch met reguliere bluetooth functies, zodat je er veel meer mee kan dan alleen baantjes trekken.

Het aangepaste ontwerp is zo opgezet dat deze goed samengaat met een badmuts en zwembril voor wie echt atletisch zwemt, maar als recreatief zwemmer kun je natuurlijk ook gebruik maken van de open ear headset. Net als bij de eerdere releases heeft Shokz gekozen voor een titanium nekband. Dat is sterk en heel licht. Hierdoor kun je de headset gemakkelijk meerdere uren op een dag ophouden. Uiteraard heeft de headset een IP classificatie voor waterdichtheid.

De reden dat deze technologie zich goed leent voor gebruik in het water is juist omdat de technologie van Shokz gericht is op geluidsoverdracht door trilling. Deze brengt de headset over op het kaakbeen, waardoor de muziek in jouw gehoorgang komt. Met haar PremiumPitch 2.0+ zou de akoestische afstemming van de headset beter gericht zijn op gebruik onderwater. Daar is de geluidsdynamiek immers anders dan wanneer je de headset in de open lucht gebruikt.

De Shokz OpenSwim Pro is een Bluetooth 5.3 headset met multipoint. Dus je schakelt gemakkelijk tussen meerdere apparaten. Gebruik je de MP3 speler functie, dan kun je er 32GB aan data opslaan. De batterij zou zo’n 9 uur mee moeten gaan. Vanaf juni kun je deze headset kopen voor €199.

Shokz OpenSwim kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.