Logo GadgetGear.nl
Logo OpenAI
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

OpenAI begint training ChatGPT 5

Nu ChatGPT 4o wereldwijd breed beschikbaar is, begint OpenAI aan het trainen van ChatGPT 5. Deze nieuwe AI van het bedrijf krijgt dusdanig veel informatie voor haar kiezen dat OpenAI maanden bezig verwacht te zijn met het trainen van het model.

Met de komst van ChatGPT 5 gaat OpenAI haar LLM’s ook meer stroomlijnen. Daarbij zal ChatGPT 5 de basis gaan vormen voor al haar AI-diensten, waaronder Dall-E. Op basis van dit bericht van OpenAI is de verwachting dat we ChatGPT 5 nog voor eind van het jaar kunnen gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.