Logo GadgetGear.nl
Nokia 3210 2024
Foto van Arjan Olsder
Arjan Olsder

Nokia doet een 3210 revival voor haar 25ste verjaardag

Hoera, de Nokia 3210 bestaat 25 jaar. De Nokia 3210 werd niet alleen geroemd om haar crashbestendigheid en verwisselbare batterij, maar ook om haar ringtones en snake. Hoewel het Chinese HMD begonnen is om smartphones onder eigen merk op de markt te brengen, komt het bedrijf toch nog even met een geestelijk opvolger voor die gouwe ouwe 3210… maar nu met 4G verbinding en camera.

Inmiddels lanceert HMD dit soort telefoons vooral voor derdewereldlanden en arbeiders die een telefoon van de zaak moeten hebben die vooral betrouwbaar is. Het apparaat loop dat ook op een eigen besturingssysteem zonder app ondersteuning zoals we dat van Android kennen. Er zit wel een 2,4 inch kleuren lcd-display in op qvga resolutie. Naast de USB-C aansluiting zit ook nog keurig een 3,5mm analoge audio-aansluiting voor bedrade headsets. Een headset koppelen via Bluetooth 5.0 kan ook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.