Logo GadgetGear.nl
LEGO The Botanical pui
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

LEGO en Bol hebben een bloemenwinkel geopend

Plastic bloemen zijn niets nieuws, maar die van LEGO zijn natuurlijk wel heel tof. Om het succes van de serie van LEGO te vieren, openden Bol en LEGO afgelopen week een pop-up bloemenwinkel in hartje Utrecht.

LEGO The Botanical Inrichting

De bloemenwinkel heeft de naam The Botanical meegekregen en ligt op kleine afstand van de LEGO winkel in Utrecht. In de winkel kunnen fans van de bloemenserie honderden bloemen vinden die van LEGO steentjes zijn gemaakt.

Het gaat om een pop-up store en dat betekent dat je maar heel kort de tijd hebt om van de plastic bloemenzee te genieten. De winkel ging 2 mei open en sluit haar deuren alweer op 18 mei. Niet dat de bloemen verwelken, maar gewoon omdat het een hele leuke stunt is van de twee bedrijven. En niet geheel toevallig is dit natuurlijk ook mooi getimed rondom moederdag, want ook moeders houden van LEGO 😉

LEGO Botanical kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.