Logo GadgetGear.nl
Sonos Ace gelekt door Schuurman
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Gelekt: Sonos Ace hoofdtelefoon

Hij is er (nog niet); de Sonos Ace hoofdtelefoon. De Nederlandse webshop Schuurman heeft de grote introductie van Sonos gelekt, nog voor de introductie van de headset eind mei.

De Alkmaarse groothandel plaatste de nieuwe headset van Sonos per ongeluk al online, samen met veel van de specs van deze nieuwe productcategorie, waarin het merk zich gaat begeven.

De webshop plaatste zowel de headset als losse oorkussens voor de headset online. Ook liet de vermelding op de site zien dat er zowel een USB-C als analoge 3,5mm audiokabel wordt meegeleverd. De prijzen die Schuurman op de site heeft gezet, zijn echter de groothandelsprijzen van de hardware. Wat de exacte consumentenprijzen worden, weten we dus nog niet door deze lek. Wel kunnen we aannemen dat de headset ergens tussen de 449 en 499 komt te liggen. De oorkussens lijken ergens tussen de 34,99 en 39,99 te komen. Dit op basis van het artikel van Bright.

Op het officiële nieuws moeten we nog een tijdje wachten, maar de kans is groot dat Sonos ‘not amused’ is met deze Hollandse onthulling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.