Logo GadgetGear.nl
onleaks samsung galaxy watch 7 ultra
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Gelekt: De bijna vierkante Samsung Galaxy Watch 7 Ultra

Bij OnLeaks hebben ze de renders van de nieuwe Samsung Galaxy Watch 7 Ultra smartwatch te pakken gekregen. Het nieuwe topklokje uit Korea komt nog steeds met een rond display, maar in een veel meer hoekige behuizing dan concurrenten op de markt brengen.

onleaks detail samsung galaxy watch 7 ultra

De nieuwe behuizing geeft Samsung meer ruimte voor componenten. Een derde knop op de zijkant, een grotere speaker, het past allemaal. Het ronde display heeft een diameter van 1,5 inch meegekregen.

Achter op de body zien we een veel indrukwekkender sensor-eiland. Dit hint naar nieuwe functies waar Samsung weleens een primeur mee kan hebben op Wear OS. Samsung is een van de grote ontwikkelaars achter het compacte Android platform van Google sinds Samsung (Tizen) en Google (Android Wear) hun code hebben samengevoegd.

onleaks samsung galaxy watch 7 ultra sensors

De Samsung Galaxy Watch 7 Ultra zal naar verwachting op 10 juli gepresenteerd worden. Via onze partnerlinks met Bol en CoolBlue zien we dat de prijzen van de zesde generatie al omlaag gaan. Ook de webshops houden dus al rekening met consumenten die het nieuws van de 7 series afwachten.

Samsung Galaxy Watch kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

2 reacties

  1. Ik vind ze niet lelijk, maar ik had liever vierkante schermpjes gewild. Zouden ze daar een paneel voor kunnen maken? Zou sowieso interessant zijn voor de markt, om naast die rechthoekige en ronde, nu ook vierkante schermen te hebben.

    1. Doet me een beetje denken aan de eerste generaties smartwatches van Sony. Die hadden ook allemaal een vierkant scherm met een hele dikke bezel. Waren eigenlijk best leuk om te zien. Zeker in die tijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.