Logo GadgetGear.nl
Aqara Hub M3
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Aqara lanceert nieuwe Matter hub

Na haar introductie op de CES in januari, is de Aqara Hub M3 nu ook echt gelanceerd. Deze nieuwe hub kan met alle Aqara smart home apparaten communiceren, maar verstaat ook Matter, Zigbee en andere protocollen.

De Aqara Hub M3 moet een belangrijk probleem voor het merk oplossen. De hub regelt niet langer haar zaken in de cloud, maar lokaal. Zo blijft jouw smart home ook werken wanneer er even geen internet is, of een clouddienst in storing ligt.

Een nieuwe IR module maakt het mogelijk om de status op te halen van airco’s en andere apparaten die hun status terug communiceren. Mits de M3 binnen visueel bereik ligt. De hub is klaar voor WPA3 beveiliging ok kan via PoE van stroom worden voorzien. Ook zit er nog een 95dB speaker in voor waarschuwingen en aankondigingen.

Aqara Hub M3 kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.