Logo GadgetGear.nl
Talpa Logo
Foto van Arjan Olsder
Arjan Olsder

SBS 9 wordt Viaplay TV kanaal

Talpa en Viaplay hebben een deal gesloten waarbij SBS 9 wordt omgevormd tot Viaplay TV en gaat vanaf dat moment de wedstrijden, series en films van Viaplay uitzenden… maar er is wel een addertje onder het gras.

Hoewel Talpa op deze manier de uitzendrechten heeft verworven voor de grote Duitse en Britse voetbalwedstrijden en de Formule 1, wordt de Formule 1 met vele uren vertraging uitgezonden op de zender. Fans zullen de uitslagen dan al gelezen hebben, waardoor Viaplay hoopt dat mensen blijven betalen voor live Formule 1. Binnenkort wordt bekend of Viaplay het zich nog kan veroorloven om de F1 vanaf 2026 te mogen streamen en uitzenden. Het gaat financieel heel slecht met Viaplay.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.