Logo GadgetGear.nl
Razer Blade 18
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Razer zet de high-end Blade 18 gaming laptop in de markt

De Razer Blade 18 is vernieuwd. Met een instapprijs van €3.700 levert het merk een compacte behuizing met waanzinnige specs die je nog verder kunt upgraden.

Waar je bij de vorige generatie nog een QHD-display kreeg, krijg je nu een volwaardige 4K resolutie op het scherm met een verversingssnelheid van 200Hz. Externe hardware kunt je op topsnelheid samen laten werken met de laptop door ondersteuning voor Thunderbolt 5 over USB-C. Dit maakt datasnelheden tot 120Gb per seconde mogelijk.

Onder de motorkap ligt een Intel Core i9 14900HX. Razer gokt uiteraard niet op de Intel Arc GPU, maar kiest voor de bewezen Nvidia RTX4090 Mobile GPU. De combinatie krijgt 64GB DDR5 geheugen en een SSD van maximaal 2TB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.