Logo GadgetGear.nl
HMD Pulse
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

HMD Pulse is de eerste Nokia zonder Nokia

Binnenkort komt hij uit in India. Hier moeten we mogelijk nog een tijdje op de eerste HMD smartphone zonder Nokia logo wachten. Het Chinese bedrijf kondigde afgelopen jaar al aan een toekomst te zien zonder de merknaam Nokia.

Met het afschudden van de naam Nokia, lijkt HMD ruimte te maken om puur als Chinese smartphonebouwer de markt te bedienen. De HMD Pulse laat echter ook zien dat het bedrijf haar Nokia designs gewoon voortzet, zoals op deze renders van OnLeaks te zien is.

Het toestel komt met een flink 6,7 inch display met daarin een gaatje voor de selfiecamera. Dat het een budget toestel is, zien we terug in het camera-eiland. De hoofdcamera meet slechts 13 megapixels, maar dat is nog altijd goed voor een scherpe foto van 1015CM wanneer je die zou afdrukken. De 5.000mAh batterij is lekker groot, de we verwachten een flinke batterijduur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.