Logo GadgetGear.nl
oneplus open camera eiland
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Gerucht: OnePlus feature komt naar Android 15

Iets waar je OnePlus niet over hoort, maar wat de smartphonebouwer wel al jaren aanbiedt, is de mogelijkheid om apps te verstoppen in haar versie van Android. Je kunt er zelfs een wachtwoord aan koppelen om erbij te kunnen. Die functie lijkt nu gemeengoed te gaan worden in Android 15.

Android Authority meld namelijk aanwijzingen gevonden te hebben in Android 15 voor Private Space. Een speciale ruimte waar je apps en bestanden kwijt kunt die je echt voor jezelf wilt houden. Je moet echt de zoekbalk gebruiken om die apps te ontdekken en dan heb je nog een wachtwoord nodig om ze te starten.

Er is overigens nog een uitzondering die Android Authority benoemt. Het kan namelijk ook zo zijn dat Google deze functie niet vrijgeeft voor andere ontwikkelaars, waardoor alleen Android 15 telefoons uit de Google Pixel series deze krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.