Logo GadgetGear.nl
Zwarte Xbox One|S met 1TB opslagruimte
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Gerucht: Microsoft CoPilot komt naar Xbox

In een zoektocht naar unieke features, lijkt Microsoft als enige in staat om AI echt naar de gameconsoles te brengen. Haar Copilot zou in staat moeten worden gesteld om gamers te helpen met hun games.

CoPilot zou volgens The Verge bijvoorbeeld worden ingezet om AI spelers te genereren en om de speler te helpen wanneer deze vast zit in een game. Al wilde Microsoft alleen bevestigen dat het AI zou in willen zetten voor karakters in games. CoPilot is de AI van Microsoft welke is gebaseerd op ChatGPT van OpenAI.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.