Logo GadgetGear.nl
Apple iPad Pro met Magic Keyboard
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Gerucht: M4 komt naar de nieuwe iPad Pro

Moet de iPad Pro het nu nog met de oude Apple M2 chipset doen, gaat de nieuwe op de M4 chipset draaien. Tenminste, dat beweert Bloomberg, wat het doorgaans aan het goede eind heeft met dit soort geruchten.

Met de komst van de M4 in de iPad Pro, wordt iPadOS nog verder volwassen. Met de chipset kan de tablet van Apple nog krachtiger berekeningen verwerken. Een spannende gedachte daar iPadOS lichter is dan macOS, waardoor een iPad Pro in theorie meer gedaan kan krijgen dan een MacBook met dezelfde chipset.

Apple zal de nieuwe iPad modellen op 7 mei presenteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.