Logo GadgetGear.nl
Sonos app screenshots via The Verge
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

De Sonos app gaat 7 mei op de schop

Sonos doet al jaren rustig aan met grote veranderingen. Toch gaan die er nu eindelijk komen voor de Sonos app. Daarbij gaat het om de actuele ‘s2’ app en niet de klassieke app voor verouderde Sonos speakers.

The Verge lekte de eerste schreenshots van de nieuwe app. Daarop zien we een vernieuwde mini player, maar ook een nieuwe manier om content te gaan ontdekken. Ook worden veel bedieningselementen naar de onderkant van het scherm verplaatst worden.

De nieuwe versie van de app komt op 7 mei uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.