Logo GadgetGear.nl
661fbf990c868
Picture of Jeroen van Wijngaarden
Jeroen van Wijngaarden

Anker Innovations introduceert de Eufy x10 Pro Omni

Anker Innovations, bekend om zijn innovatieve technologieën op het gebied van mobiele oplaadapparaten en smart home-producten, heeft de eufy X10 Pro Omni robotstofzuiger geïntroduceerd. Deze nieuwste toevoeging aan de eufy Clean familie biedt een krachtige stofzuigprestatie gecombineerd met een efficiënte dweilfunctie, waardoor het schoonmaken een moeiteloze taak wordt.

De eufy X10 Pro Omni beschikt over een zuigkracht van 8.000 Pascal, samen met een rolborstel die ontworpen is volgens het Pro Detangling Comb-principe, waardoor zelfs hardnekkig vuil en dierenharen gemakkelijk worden verwijderd, zelfs van vloerkleden. Met het MopMaster 2.0-systeem en twee roterende dweilen kunnen vlekken effectief worden verwijderd met een contactdruk van één kilogram. Het vijfhoekige ontwerp zorgt voor een grondige reiniging, zelfs in hoeken, terwijl de stofzuiger na gebruik automatisch terugkeert naar het laadstation om te worden geleegd en opgeladen.

Wat betreft navigatie maakt de eufy X10 Pro Omni gebruik van AI.See, een slimme AI-navigatietechnologie, om obstakels te vermijden tijdens het schoonmaken. Met behulp van een RGB-camera en LED herkent en ontwijkt de stofzuiger moeiteloos allerlei obstakels, waaronder draden, meubels en zelfs huisdieren. Dankzij iPath Laser Navigation kan de robot een plattegrond van het huis maken voor efficiënte navigatie.

De eufy X10 Pro Omni kan worden bediend via spraakbesturing met Amazon Alexa of Google Assistant, evenals via de bijbehorende app. Deze veelzijdige robotstofzuiger is nu beschikbaar voor €799,-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.