Logo GadgetGear.nl
MSI Spatium M580
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

MSI presenteert extreme Spatium M580 SSD

Wie extreme NVMe SSD snelheden zoekt, krijgt daar van MSI een extreme heatsink bij. Het bedrijf presenteerde deze week haar MSI Spatium M580 PCIe 5.0 SSD met een maximale leessnelheid van 14,6GB per seconde.

Qua schrijfsnelheid is de drive ook opmerkelijk snel met 12,7GB per seconde. De drive zelf is beschikbaar met 1,2 en 4 terabyte aan opslagruimte. Het extreem grote koelelement (dat niet in de PS5 past) komt met drie heatpipes die door aluminium vinnen lopen. Deze constructie zorgt dat de temperatuur van de drive gemiddeld 20 graden lager kan worden gehouden. Daarnaast zorgen een DRAM buffer en SLC cache voor de snelle prestaties van de drive.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.